• Lorem ipsum

Intex

Toon:
Geen producten gevonden...

Intex zwembad

Intex is één van de bekendste merken op het gebied van zwembad en waterspeelgoed. U vindt in onze webshop verschillende kinderzwembaden, zwembanden, zwemringen en ander leuk waterspeelgoed zoals strandballen.

De kinderen kunnen heerlijk spelen en spetteren in het water met de opblaasbare strandballen en opblaasbare zwembadjes. Deze producten zijn eenvoudig mee te nemen op vakantie omdat ze weinig ruimte innemen.

Intex kinderzwembad voor in de tuin

Intex zwembad zijn de perfecte zwembaden voor in de tuin. De kinderen kunnen al spelend met water lekker afkoelen. Zomerspeelgoed heeft verschillende soorten kinderzwembadjes voor u in de webshop. Zwembaden die opblaasbaar zijn, met schotten en voorzien van een frame. Voor iedereen is er wel een geschikt type te koop.

Babyzwembad

Ook heeft Intex aan de allerkleinsten gedacht. Kleine opblaasbare babyzwembad waar een klein beetje water in hoeft. Ze zijn makkelijk mee te nemen op vakantie en handig voor in de tuin.
Zet ze neer op een zachte ondergrond zoals gras om kunstgras zodat uw zoon of dochter comfortabel kan spelen en spetteren.