• Lorem ipsum

Kinderfeestjes met Diamond Painting

Knutselen met Diamond Painting bij een kinderfeestje- Binnenkort is het weer zover, uw zoon of dochter wordt weer een jaar ouder en u wilt dit jaar een leuk en origineel kinderfeestje gaan organiseren. Het is altijd weer lastig om weer iets nieuws en origineels te bedenken.

Heeft u al eens aan Diamond Painting gedacht? Wizardi heeft vele leuke setjes die zeer geschikt zijn voor een kinderfeestje. Met de Wizardi Diamond Painting setjes kunnen de kinderen een leuke hanger, sleutelhanger of een koelkastmagneet maken.

Bekijk onze Diamond Painting patroontjes voor kinderen

U heeft keuze uit vele verschillende patronen zodat u voldoende keuze heeft voor de kinderen. Zo zijn er vele patronen met poesjes, hondjes, vlinders, dolfijnen enz. De houten vormen zijn voorzien van een oog zodat er een hanger/sleutelhanger van kan worden gemaakt. Met het meegeleverde stukje magneet maakt u er zo een koelkastmagneet van.

De pakketjes worden compleet geleverd met alle strass steentjes, pen + wax, magneet en stukje dubbelzijdige tape. Doe mee met de rage en laat kinderen hun eigen Diamond Painting hanger of magneet maken met de Wizardi Diamond Painting!

 

diamond painting sleutelhangersdiamond painting sleutelhangers  diamond painting sleutelhangers