• Lorem ipsum

Knutselen met textielstiften op het kinderfeestje van uw kind

Het organiseren van een kinderfeestje kan een hele klus zijn. Elke keer weer een nieuw en origineel feestje bedenken waarbij u de kinderen lekker bezig kunt houden. Heeft u al eens aan textiel verven gedacht? De meeste kinderen zijn erg creatief en vinden het leuk om te knutselen. Laat de kinderen hun eigen coole tas maken, een etui of een stoere pet!

  

 

Het is handig om de kinderen van tevoren op papier het ontwerp te laten tekenen dat ze willen maken. Dit geeft hen een houvast tijdens het verven van het textiel. Met hun eigen fantasie en creativiteit maken de kinderen de prachtigste en verrassende ontwerpen. Na afloop nemen ze vol trots hun eigen creatie mee naar huis.

Bij kinderfeestjes wordt er vaak gedacht aan verjaardagsfeestjes. Ook bij een schoolfeest, bruiloft of een familiereünie is het voor de kinderen leuk om bezig te zijn met een creatieve activiteit zoals textiel verven.

Bij Zomerspeelgoed kunt u de benodigde materialen zoals textielstiften en textielverf online kopen. Wij bieden u diverse bekende merken textielverf van o.a. Amsterdam Deco en Creall. Textielstiften kunt u bij ons in vele kleuren bestellen van de merken Edding, Marabu en Playcolor.

Wij hebben voor u tevens een mooi assortiment aan textielproducten zoals tasjes, petjes, placemats, etuis enz.