• Lorem ipsum

Promarkers Winsor and Newton

Promarkers van Winsor & Newton nodig? Zomerspeelgoed biedt de volledige range (148 losse kleuren) en promarker sets aan in onze online winkel. Inkt op alcoholbasis en 2 verschillende punten: dik en dun! Ook benieuwd? Kom dan snel promarkers kopen!

Toon:
Winsor & Newton
Artikelcode NN GR
€3,65€1,99
op voorraad
-45%
Winsor & Newton Promarker Neon Groen
Winsor & Newton
Promarker Neon Groen
€3,65€1,99
Toon:

Promarkers Winsor & Newton – het zijn voordelige stiften, bedoeld voor mensen die veel tekenen. Onder andere illustrators, striptekenaren, designers en architecten maken hier veelvuldig gebruik van. Dit is met name omdat de Promarker stiften gemakkelijk tekenen en er gebruik gemaakt kan worden van verschillende puntgroottes. Daarnaast zijn de verschillende promarkers ook nog eens zeer voordelig geprijsd en kunnen de stiften zowel los als in een promarker set besteld worden. Zo kunt u altijd uw favoriete kleur kopen!

Promarker stiften hebben twee verschillende punten: een spitse en een brede punt. Het is zeer belangrijk dat u na het gebruik van de stift de dop weer vastzet om uitdroging te voorkomen, dat is tenslotte zonder van uw promarkers.

Voor een mooi strak resultaat raden wij u aan gebruik te maken van bleedproof papier. alcohol marker papier Dit is special marker papier voor alcoholmarkers, bloedvrij. De inkt drukt niet door het papier heen.

Promarkers Kopen

Promarkers kopen gaat gemakkelijk in de online creatieve winkel van zomerspeelgoed: wij kunnen u immers alle stiften direct uit voorraad leveren tegen een voordelige prijs. Ook daarom kiezen steeds meer mensen voor producten van Zomerspeelgoed: wij leveren razendsnel de allerbeste kwaliteit tegen een voordelige prijs.

Het merk promarkers – Winsor en Newton – is tegenwoordig een gevestigde naam, opgekomen uit een ander merk, Letraset genaamd. De oude Letraset markers heten tegenwoordig Promarkers en eigenlijk is alleen het etiket veranderd: de kwaliteit is precies hetzelfde gebleven! Dus zoekt u oude Letraset markers, die kunt u ook bestellen bij zomerspeelgoed.com!!

Als u promarkers kopen wilt, let u op de volgende kenmerken. Een Marker van het merk Winsor & Newton is niet giftig, geeft een uniforme kleur op en is uitgevoerd in een uniforme en vlekkeloze toepassing. Het was nog nooit zo gemakkelijk om te tekenen - kom snel Promarkers kopen!

Wat zijn Promarkers?

Het assortiment Promarkers van Winsor en Newton bestaan uit 148 losse stiften, kleuren en sets die wij u gemakkelijk uit eigen voorraad kunnen leveren tegen een voordelige prijs. De Winsor and Newton stiften worden veel gebruikt door de professionals en hobbyisten voor het maken van ontwerpen en designs. Ze worden ook veel gebruikt bij het populaire handlettering en art journaling.

De markers op alcoholbasis zijn zogenaamde “dual tip markers”, voorzien van twee verschillende punten. Een dunne punt voor het aanbrengen van details en lijnen, de brede punt is uitermate geschikt voor het maken van snelle, visuele belevingen en het invullen van grotere oppervlakten.

Promarkers zijn:

  • Niet Giftig
  • Op Alcoholbasis
  • Uniforme en Vlekkeloze toepassing
  • Verkrijgbaar in 148 verschillende kleuren
  • Dual Tip Marker: met fijne en brede punt
  • Promarker aanbieding – voordelige markers!

Dus, wilt u Promarkers of Promarker sets kopen? Kom dan snel langs bij Zomerspeelgoed!