• Lorem ipsum

Borduren - Borduren en Borduurbenodigdheden

Borduren – Alleen de beste kwaliteit borduren merken vindt u bij ons in de online borduurwinkel. Naast een borduurpakket koopt u ook borduurgaren, borduurkussen, telpatronen en handige accessoires zoals handwerktassen en garenhouders bij ons in de online

Borduren is een prachtige hobby waarbij u de mooiste creaties kunt maken met naald en draad. Bij Art en Hobby vindt u een uitgebreid assortiment aan borduurmaterialen waarmee u uw creativiteit de vrije loop kunt laten.

Of u nu een beginner bent of een ervaren borduurster, bij Art en Hobby vindt u alles wat u nodig heeft om uw projecten tot leven te brengen. Wij bieden een ruime selectie aan borduurpakketten, borduurgarens, borduurnaalden, borduurstoffen, borduurschaartje en andere accessoires.

Onze borduurpakketten zijn samengesteld met hoogwaardige materialen en worden geleverd met een duidelijke instructie, zodat u snel en gemakkelijk aan de slag kunt. Onze borduurpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende thema's en stijlen, van klassiek tot modern en van abstract tot realistisch En uiteraard de bekende geboortetegels.

Bij Art en Hobby vindt u ook groot assortiment met borduurgarens van DMC. Onze garens zijn van uitstekende kwaliteit en geschikt voor alle soorten borduurwerk.

Naast borduurgarens vindt u bij Art en Hobby ook een ruime keuze aan borduurnaalden. Of u nu op zoek bent naar een scherpe naald of stompe borduurnaald voor fijn borduurwerk of een grove naald voor het borduren van dikke stoffen, bij ons vindt u altijd de juiste naald.

Voor het borduren heeft u natuurlijk ook een geschikte stof nodig. Bij Art en Hobby bieden wij verschillende soorten borduurstoffen aan, zoals aida, linnen en easy count. Onze stoffen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, zodat u altijd de juiste stof vindt voor uw project.

Naast de basisbenodigdheden biedt Art en Hobby ook andere borduuraccessoires aan, zoals borduurframes, borduurpatronen en borduurboeken. Onze borduurframes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen, zodat u altijd het juiste frame vindt voor uw borduurwerk.

Bij Art en Hobby streven wij ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige materialen en uitstekende service. Daarom kunt u bij ons niet alleen terecht voor de aankoop van borduurmaterialen, maar ook voor advies en tips. Onze medewerkers hebben veel ervaring met borduren en kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste materialen en technieken.

Kortom, Art en Hobby is dé plek voor al uw borduurbehoeften. Wij bieden een ruime selectie aan borduurmaterialen van uitstekende kwaliteit, inclusief borduurpakketten, borduurgarens en borduurnaalden.

Borduren – Voor iedereen is er een pakket

Voor al uw borduren moet u bij Art en Hobby zijn, online handwerkwinkel gespecialiseerd in borduren. In onze online handwerkshop vindt u prachtige en een ruime keuze in kruissteek borduren van bekende en minder bekende merken.

Borduren- voor volwassenen en kinderen

Het borduren van een borduurpakket is een leuke en rustgevende hobby. Art en Hobby is uw online handwerkwinkel gespecialiseerd in borduren.

In ons assortiment vindt u borduurpakketten en borduurpatronen van bekende en minder bekende merken zoals Vervaco, Riolis, Lanarte en Bothy Threads

Het te borduren pakket bevat alle benodigde materialen zoals het stof, patroon, garens en borduurnaald.

Handige accessoires voor uw borduurwerk

Naast ons zeer grote assortiment met telpakketten, knoopkussens, tafelkleden enz., bieden bij u ook de bijbehorende accessoires aan die het borduren en handwerken een stuk aangenamer en makkelijker maken.

Voor het opruimen, sorteren en meenemen van uw borduurwerk en handwerkmaterialen zijn de naaimanden en handwerktassen ideaal. Verder verkopen wij borduurstof van Zweigart en Vervaco en handige fournituren zoals borduurringen en handwerkschaartjes.