• Lorem ipsum

Borduren - Borduren en Borduurbenodigdheden

Borduren – Alleen de beste kwaliteit borduren merken vindt u bij ons in de online borduurwinkel. Naast een borduurpakket koopt u ook borduurgaren, borduurkussen, telpatronen en handige accessoires zoals handwerktassen en garenhouders bij ons in de online

Bent u op zoek naar een nieuw borduren project? Of gaat u voor het eerste met borduren bezig? Op onze website vindt u leuke kruissteek telpaketten van bekende en minder bekende merken: Vervaco, Pako, Lanarte, Riolis, Alisa, Bothy Threads.. Om met een eenvoudig en niet te groot patroon te beginnen zijn de Alisa borduurpakketjes zeer geschikt. Leuke betaalbare borduurpakketten met leuke patroontjes.

Vindt u u het uittellen lastig of vervelend? Geen nood! Daar hebben wij een oplossing voor. De voorbedrukte borduren pakketten van Needleart maken het borduren een stuk makkelijker. U hoeft niks meer uit te tellen. 

Borduren – Voor iedereen is er een pakket

Voor al uw borduren moet u bij Art en Hobby zijn, online handwerkwinkel gespecialiseerd in borduren. In onze online handwerkshop vindt u prachtige en een ruime keuze in kruissteek borduren van bekende en minder bekende merken.

Borduren- voor volwassenen en kinderen

Het borduren van een borduurpakket is een leuke en rustgevende hobby. Art en Hobby is uw online handwerkwinkel gespecialiseerd in borduren.

In ons assortiment vindt u borduurpakketten en borduurpatronen van bekende en minder bekende merken zoals Vervaco, Riolis, Lanarte, Bothy Threads en Golden Fleece.

Het te borduren pakket bevat alle benodigde materialen zoals het stof, patroon, garens en borduurnaald.

Handige accessoires voor uw borduurwerk

Naast ons zeer grote assortiment met telpakketten, knoopkussens, tafelkleden enz., bieden bij u ook de bijbehorende accessoires aan die het borduren en handwerken een stuk aangenamer en makkelijker maken.

Voor het opruimen, sorteren en meenemen van uw borduurwerk en handwerkmaterialen zijn de naaimanden en handwerktassen ideaal. Verder verkopen wij borduurstof van Zweigart en Vervaco en handige fournituren zoals borduurringen en handwerkschaartjes. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor veel andere hobby's, waaronder: Diamond Painting en Strijkkralen.