• Lorem ipsum

Pastelkrijt > Soft pastels en Olie pastels

Pastelkrijt> Maak met de verschillende soorten krijt prachtige tekeningen en kunstwerken. Rembrandt Softpastels - van Gogh Oliepastels - Panpastel. Veel keuze in pastelkrijt bij Art & Hobby. Koop online of kom langs bij ons in de winkel.

Het Pastelkrijt assortiment bestaat uit verschillende soorten en merken pastels. Art & Hobby biedt u veel keuze in deze verschillende soorten pastelkrijt. Wij hebben softpastels, oliepastels, PanPastels…

U kunt ze online in onze webwinkel kopen, of kom langs in onze winkel om alles eens bij elkaar te bekijken.

Softpastels van Rembrandt

Softpastels zijn pastels gemaakt van een combinatie van kaoline en pigmenten, het zijn ronde staafjes/krijtjes. Bij Art & Hobby vindt u de softpastels van Rembrandt. Dit is een professionele kwaliteit voor de kunstenaars en de serieuze tekenaars die deze hoge kwaliteit weten te waarderen. Er wordt alleen gewerkt met de beste pigmenten.

Oliepastel van van Gogh

Oliepastels bestaat uit een combinatie van pure pigmenten, minerale oliën en wasbindmidel. Dit maakt de oliepastel zo specifiek met een opvalend zachte en gladde afgifte van de pastels op de ondergrond. Ons assortiment aan oliepastels bestaat uit de merken van Gogh met 60 prachtige kleuren!

PanPastel is een pastel in poedervorm

PanPastel is een nieuwe generatie pastels, bestaande uit gedroogde poeder in ronde napjes/schaaltjes. De kleuren zijn te mengen en worden met speciale sponsjes op speciaal pastelpapier of Pastelmat aangebracht. De sponsjes bestaan uit verschillende vormen en afmetingen.
Met PanPastel kan er goed laag op laag worden gewerkt. Probeer PanPastel eens met andere soorten pastelkrijt en pastelpotloden. U zult merken dat ze prima samen gebruikt kunnen worden.