• Lorem ipsum

Lang Yarns > Kwaliteit garen voor haken en breien

Lang Yarns garen voor breien en haken van truien, vesten, sjaals, omslagdoeken voor jong en oud. Zeer goede kwaliteit garens uit Zwitserland. Garens met Merino, Kashmir, linnen, katoen, alpaca... Koop uw Lang Yarns garen online bij Art & Hobbywinkel.

Lang Yarns wol en garens zijn afkomstig uit Zwitserland. Het is een klein familie bedrijf die alleen kwaliteitsgarens op de markt brengt. Alleen de beste materialen worden in Lang Yarns garen verwerkt.

Samen met Italiaanse ontwerpers brengt Lang Yarns nieuwe garens en modellen op de markt. Van alle wol en garens kan de herkomst worden herleidt. Hiermee onderscheidt Lang Yarn zicht ten opzichte van andere wol merken. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van de beste Merino's, katoen, kasjmier, linnen enz. 

Tijdens het haken en breien merkt u direct dat u met deze mooie kwaliteit garens aan het werk bent. Het is makkelijk te verwerken, zacht en vormvast.

In de breiboeken vindt u de prachtige patronen voor het breien van truien, vesten, kindertruitjes enz. enz. En niet onbelangrijk: de patronen zijn ook in het Nederlands!

Ervaar zelf de mooie kwaliteit van Lang Yarns en koopt ze makkelijk online bij Art & Hobbywinkel of kom langs in onze fysieke winkel.

Ons assortiment Lang Yarns, o.a.

Inmiddels heeft Art & Hobby haar assortiment met wol van Lang Yarns flink uitgebreid. De Merino wol van Lang Yarns kriebelt niet en staat bekend om zijn diervriendelijke productie > no mulesing!!

Lang Yarns Merino 120 100% Merino wol Superwash met naalddikte: 3,5 - 4,5 mm. Geschikt voor het breien en haken van dekentjes, truien vesten voor volwassenen en kinderen

Lang Yarns Merino 200 Bebe: met maar liefst ca. 200 meter superwash merino wol. Uitsteken geschikt voor baby's en kinderen. 

Lang Yarns Merino +; ook dit garen is gemaakt van 100% merinowol Superwash. Met naalddikte 4.0 - 4.5 breit of haakt u een heerlijke warme sjaal, vest of trui. 

Lang Yarns Alpaca Superlight: superlicht "Fluffy" garen met een mix van Alpaca, wol en polyamide met ca. 199 meter op de bol van 25 gram.

Lang Yarns Jawoll; Als je Jawoll zegt, zeg je sokkenwol. Jawoll heeft een enorm assortiment aan kleuren voor het haken en breien van sokken. Met de bolletjes van 50 gram is het eenvoudig om te variëren en te experimenteren met de kleuren!

Lang Yarns Carpe Diem:  De veelzijdigheid van Carpe Diem is verbluffend. Of je nu een sjaal, trui, deken of accessoire wilt maken, dit warme winter garen biedt de perfecte combinatie van textuur en glans om je projecten een luxueuze uitstraling te geven. Bovendien is het garen gemakkelijk te verwerken, of je nu een doorgewinterde breier bent of net begint. Het garen is gemaakt met een mix van merino en alpacawol.