• Lorem ipsum

Haken en Breien

Voor haken en breien heeft Art en Hobby mooie garens voor iedere portemonnee. Durable, Scheepjes, Lang Yarns, Lana Grossa zijn o.a. de merken die u bij ons online en in de winkel koopt. Bekijk ons assortiment en koop veilig uw wol online.

Haken en breien is en blijft populair bij jong en oud.

Alle wolgarens en haakgaren koopt u makkelijk en veilig online bij Art & Hobby. Of kom langs in onze winkel in Assen. Ervaar het gevoel van de zachtheid van de garens zelf, bovendien kunt u de kleuren beter zien.
Art & Hobby heeft de bekende wolmerken in het assortiment. Denk hierbij aan de Nederlandse merken Scheepjeswol en Durable. Mooie kwaliteit voor een lage prijs: Colour Crafter - Chunkey Monkey - Catona - Softfun - Cosy fine - Cosy extrafine - Double Four enz...

Heeft u liever een kwaliteitsgaren voor een vest of trui waar u jarenlang plezier van wilt hebben met een top kwaliteit wol of Merino?
Dan is de wol van Lana Grossa en Lang Yarns aan te bevelen. De garens van beide merken zijn van uitstekende kwaliteit.

Wist u dat er met sokkenwol ook prachtige truien, vesten en sjaals kunnen worden gebreid en gehaakt? Probeer het zelf eens met Jawoll van Lang Yarns of Meilenweit van Lana Grossa.

 

Koop de breinaalden en haaknaalden online bij Art & Hobby

Ons assortiment met breinaalden en haaknaalden is lekker uitgebreid, zodat u altijd een lekkere naald heeft om te breien of de haken. KnitPro, Clover, Lana Grossa, Addi, Prym zijn merken die u bij ons in de winkel kunt vinden.

Voor het opbergen en meenemen van uw handwerkmaterialen zijn de handwerktassen ideaal, met als de breikokers.

Koop online bij Art & Hobby en u heeft het snel in huis!