• Lorem ipsum

Wij verzenden uw pakketzending in Nederland en België binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van uw betaling op het door u opgegeven afleveradres. Dit geldt voor artikelen die uit voorraad leverbaar zijn. Indien artikelen voor u besteld moeten worden, dan staat er een verwachte levertijd bij het artikel en houdt Art en Hobby u op de hoogte van de status van uw bestelling.

Nederland

Verzendkosten: € 4.95
Franco zending: vanaf € 75,00

België

Verzendkosten: € 6,95
Franco zending: vanaf € 125,00

Overige landen

De prijzen van de verzendkosten van overige landen worden getoond bij het selecteren van het desbetreffende land tijdens het bestelproces. Mochten er voor uw land geen verzendkosten worden berekend, dan moeten deze nog worden bepaald en wordt u door Art en Hobby benaderd voor de werkelijke verzendkosten

Ruilen en Retourneren:

Wat te doen bij retourneren:

Indien de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits ongebruikt, in originele en onbeschadigde verpakking retourneren. Neem hierbij contact met ons op, per telefoon of per email. Geeft u hierbij uw factuurnummer/ordernummer aan ons door.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetaling) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten buiten Nederland dienen tevens het IBAN en BIC/SWIFT nummer van hun eigen bank te vermelden. Kijk voor meer informatie in de algemene voorwaarden bij "Herroepingrecht".

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Art en Hobby heeft gedaan.