• Lorem ipsum

Sokkenwol en Sokkengaren voor sokken breien en haken

Sokkenwol kopen voor sokken breien met sokkengarens van Opal, Lana Grossa (meilenweit), Noorse sokkenwol, Regia, Jawoll ... Keuze uit 4- en 6 draads sokkengarens met uni kleuren en gekleurde sokkenwol met verloopdraad. Online sokkenwol kopen.

U wilt online sokkenwol kopen voor het breien of haken van lekkere warme sokken voor in de winter met Noorse sokkenwol?

Of bent u op zoek naar leuke en vrolijke kleurtjes om sokken te breien?

Wij hebben voor onze klanten een groot assortiment sokkenwol, voor iedereen is er een geschikte bol wol te koop.

Sokkenwol is verkrijgbaar met verschillende soorten samenstellingen zoals met 75% -80% wol of alleen met katoen. Dit is lekker voor in de zomer en een mooi alternatief voor diegene die niet tegen wol kunnen en wel eigengemaakte sokken wil hebben.

U vindt op onze website en in onze winkel sokkenwol van o.a. 

Traditionele soorten wol voor sokken zijn de Noorse sokkenwol en Markoma. Tegenwoordig zijn de moderne sokkenwol van Opal, Regia en Meilenweit zeer gelieft vanwege het verloopdraad met verschillende kleuren.

Sjaals haken en breien met sokkenwol

Sokkenwol is uitermate geschikt voor het haken en breien van een lekkere warme sjaal. In sokkenwol zit immers veel wol. Over het algemeen 75% - 80% van de bol bestaat uit wol. Lekker warm en slijtvast! 
Bij Art & Hobby kunt u uit tal van kleuren en combinaties kiezen. Welke kleur past het beste bij uw jas? Een uni kleur sjaal, of met verschillende kleuren? Met onze sokkenwol kunt u tal van kleuren combinaties maken.

Waarom sokkenwol kopen bij Art & Hobby?

Bij Art & Hobby kunt u de sokkenwol online en in onze fysieke winkel kopen. Wij hebben 1 hele grote wand vol met sokkenwol van vele merken zoals de Botter Oslo, Soqs van Durable, Meilenweit van Lana Grossa en Jawoll van Lang Yarns.
Wij staan bekend om onze goede service > wij doen niet moeilijk!

Heeft u een bolletje wol over? Geen probleem, deze kunt u ruilen of u krijgt uw geld terug!