• Lorem ipsum

Pixelhobby

Pixelhobby: Bij Art en Hobby vindt u alle Pixelhobby materialen die u voor deze hobby nodig heeft. Van complete cadeau sets tot alle losse materialen zoals pixelmatjes. U heeft bij ons keuze uit >> 500 Pixelhobby patronen vanaf 1 basisplaat.

Pixelhobby online kopen

Pixelhobby ofwel Hobby Pixel is een soort combinatie tussen mozaïeken en borduren. Alleen gaat u nu niet aan het werk met grote stenen of naald en draad, maar met kleine gekleurde pixels. Dat levert echt de mooiste schilderijen op. Pixelhobby kunt u bij Art en Hobby eenvoudig online in de webshop kopen.

Pixelhobby wordt ook wel de nieuwe Ministeck genoemd, u maakt met kleine pixels de mooiste schilderijen en patronen. Met de Pixelhobby designer maakt u van uw eigen foto eenvoudig een Pixelhobby patroon. Hierdoor heeft de Pixelhobby veel weg van Diamond Painting of Strijkkralen.

Van losse onderdelen tot complete Pixelhobby sets

Art en Hobby heeft alle onderdelen die u zo hard nodig heeft voor pixelhobby. Denk bijvoorbeeld aan verschillende kleuren pixelmatjes, basisplaten en lijm. Naast deze losse onderdelen hebben we zelfs complete sets in het assortiment. Bij deze sets volgt u gewoon de kleuren zoals die staan aangegeven op de basisplaat.

Op deze manier ontstaat er vanzelf een patroon van een papegaai, een bloeiende bloem of een wereldberoemd gebouw. Voor kinderen zijn er ook eenvoudigere sets te koop. Met een paar pixels kunnen zij dan al een schattige panda of een grappig varken maken. En bent u blij met het eindresultaat? Maak het schilderij dan helemaal af met een speciale pixelhobby lijst.

Wat heb je nodig voor Pixelhobby?

Om eenvoudig te beginnen met Pixelhobby heb je een paar dingen nodig om een patroon te maken. 

  • patroon
  • basisplaat, deze zijn er in verschillende afmetingen, of medaillon
  • pixelmatjes
  • zwaluwstaartjes (voor het koppelen van de platen)

Wil je het jezelf wat makkelijker maken en ben je veel met deze leuke Pixelhobby bezig? dan heeft Art en Hobby diverse handige materialen 

  • pincetten
  • sjabloon (hierin past de grote Pixelhobby basisplaat, deze plak je vast op het patroon zodat de plaat niet verschuift)
  • roller voor het aanduwen van de pixels op de plaat als je klaar bent, dan zitten alle pixels goed strak op de basisplaat
  • een daglichtlamp is ideaal wanneer je 's avonds als het wat donkerder is aan het pixelen bent.
  • opbergbakje voor de losse pixelsteentjes

Bekijk hier ons gehele assortiment aan Pixelhobby accessoires.

Pixelhobby Pakketten

Pixelhobby patronen koopt u als compleet Pixel Hobby pakket bij Art en Hobby. U heeft keuze uit meer dan 500 verschillende Pixelhobby patronen vanaf 1 basisplaat. Elk patroon wordt geprint geleverd met alle basisplaten, zwaluwstaartjes en de bijbehorende kleuren pixelmatjes.

Bekijk alle Pixelhobby patronen in onze webshop en bestel vandaag nog uw nieuwe Pixelhobby patroon. Voor kinderen zijn er al leuke Pixelhobby patroontjes met 1 basisplaat. Voor Pixelhobby voor volwassenen zijn de grotere Pixelpatronen een leuke uitdaging om te maken.

Pixelhobby kopen

Pixelhobby kopen? Het is een logische keuze om bij Art en Hobby al uw Pixel hobby materialen en accessoires te kopen. Wij hebben een hoge klanttevredenheid en bieden u persoonlijke service op maat. U kunt alle Pixelhobby artikelen eenvoudig online bestellen.

Wilt u het liever persoonlijk aan ons doorgeven? Geen probleem, bel ons en wij helpen u graag 06-27837449.

Bij Art en Hobby bestelt u eenvoudig en snel al uw Pixelhobby.