• Lorem ipsum

Pixelhobby

Pixelhobby- Bij Art en Hobby vindt u alle Pixelhobby materialen die u voor deze hobby nodig heeft. Van complete cadeau sets tot alle losse materialen zoals pixelmatjes. U heeft bij ons keuze uit >> 500 Pixelhobby patronen vanaf 1 basisplaat.

Pixelhobby online kopen

Pixelhobby ofwel Hobby Pixel is een soort combinatie tussen mozaïeken en borduren. Alleen gaat u nu niet aan het werk met grote stenen of naald en draad, maar met kleine gekleurde pixels. Dat levert echt de mooiste schilderijen op. Pixelhobby kunt u bij Art en Hobby eenvoudig online in de webshop kopen.

Pixelhobby wordt ook wel de nieuwe Ministeck genoemd, u maakt met kleine pixels de mooiste schilderijen en patronen. Met de Pixelhobby designer maakt u van uw eigen foto eenvoudig een Pixelhobby patroon. Hierdoor heeft de Pixelhobby veel weg van Diamond Painting of Strijkkralen.

Van losse onderdelen tot complete Pixelhobby sets

Art en Hobby heeft alle onderdelen die u zo hard nodig heeft voor pixelhobby. Denk bijvoorbeeld aan verschillende kleuren pixelmatjes, basisplaten en lijm. Naast deze losse onderdelen hebben we zelfs complete sets in het assortiment. Bij deze sets volgt u gewoon de kleuren zoals die staan aangegeven op de basisplaat.

Op deze manier ontstaat er vanzelf een patroon van een papegaai, een bloeiende bloem of een wereldberoemd gebouw. Voor kinderen zijn er ook eenvoudigere sets te koop. Met een paar pixels kunnen zij dan al een schattige panda of een grappig varken maken. En bent u blij met het eindresultaat? Maak het schilderij dan helemaal af met een speciale pixelhobby lijst.

Handige Pixelhobby accessoires

Wanneer u bezig bent met het maken van uw Pixelhobby patroon merkt u dat u altijd wel losse kleuren pixels overheeft. Hiervoor hebben wij handige opbergbakjes zoals het opbergdoosje met 30 potjes waarin u de losse pixels per kleur kunt sorteren. U kunt ze bij een volgend project weer gebruiken. Na het plaatsen van de pixels op de basisplaten kunt u met de roller de pixels goed op de basisplaat al rollend drukken zodat er een egaal oppervlak ontstaat. Bekijk hier ons gehele assortiment aan Pixelhobby accessoires.

Pixelhobby patronen

Pixelhobby patronen koopt u als compleet pakket bij Art en Hobby. U heeft keuze uit meer dan 500 verschillende Pixelhobby patronen vanaf 1 basisplaat. Elk patroon wordt geprint geleverd met alle basisplaten, zwaluwstaartjes en de bijbehorende kleuren pixelmatjes. Bekijk alle patronen in onze webshop en bestel vandaag nog uw nieuwe Pixelhobby patroon.

Pixelhobby kopen

Pixelhobby kopen? Het is een logische keuze om bij Art en Hobby al uw Pixelhobby materialen en accessoires te kopen. Wij hebben een hoge klanttevredenheid en bieden u persoonlijke service op maat. U kunt alle Pixelhobby artikelen eenvoudig online bestellen.

Wilt u het liever persoonlijk aan ons doorgeven? Geen probleem, bel ons en wij helpen u graag 06-27837449.

Bij Art en Hobby bestelt u eenvoudig en snel al uw Pixelhobby.