• Lorem ipsum

Markers

Markers en stiften worden voor tal van doeleinde gebruikt. Art en Hobby heeft een groot assortiment met o.a. Posca stiften, alcoholmarkers, permanent markers en markeerstiften. Koop online of kom langs in onze winkel om alles van dichtbij te bekijken.

Markers voor tekenen en ontwerpen

Markers worden voor door de professional en de hobbyist veel gebruikt voor het maken van design- en ontwerpprojecten. De markers zijn voorzien van twee punten met verschillende diktes. Zo kunt u er eenvoudig verschillende soorten lijnen mee tekenen. Van hele dunne en subtiele lijntjes tot brede en robuuste strepen. Met onze verschillende merken heeft u bij ons een zeer grote keuze in de meeste prachtige kleuren. Bij Art en Hobby kunt u voordelig al uw markers kopen.

Markers Kopen

Markers kopen? Natuurlijk kiest u ervoor om bij Art en Hobby uw markers de kopen. Maar waarom kiest u voor ons? Dat is eenvoudig: wij leveren u alleen de beste kwaliteit markers. U heeft keuze uit de grote bekende merken zoals de Posca Stiften en met prachtig kleuren. Bekijk alle kleuren online en maak uw keuze uit ons zeer uitgebreide assortiment, of kom langs in onze fysieke winkel