• Lorem ipsum

Borduurpakketten Kopen in Groningen?

Alles wat u nodig heeft op het gebied van borduurpakketten en borduren vindt u bij Art en Hobby. Wij zijn gevestigd in Assen, net onder de stad Groningen. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in handwerken en leveren u een ontzettend groot assortiment aan borduurpakketten van de bekendste merken en handige accessoires.

Heeft u hulp nodig of heeft u vragen? Wij willen u graag helpen. U kunt ons op werkdagen bereiken van 09.30 – 17.30: 06-27837449

Ons assortiment borduurmerken

Zomerspeelgoed levert u alleen de beste kwaliteit borduurmerken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten waar voor hun geld krijgen. Complete kruissteek borduurpakketten met het borduurpatroon, borduurnaald, garen en borduurstof van bekende en minder bekende merken zoals Vervaco, Permin, Pako, Bothy Threads, Alisa en Lanarte.

Bekijk ons borduren assortiment

Vervaco borduurpakketten

Vervaco is één van de bekendste en grootste borduurmerken uit België. Zeer goede kwaliteit/prijsverhouding. Eenvoudig te borduren kruissteekpakketten met o.a. thema’s zoals: dieren, bloemen en landschappen. Vervaco is tevens sterk in geboortetegels en kruissteek en smyrna borduurkussens.

Bothy Threads

Bothy Threads heeft verrassende en leuke borduurpakketten met patronen die net even anders zijn dan de andere borduurmerken. Bothy Threads is afkomstig uit Engeland en is van goede kwaliteit.

Permin

Permin of Copenhagen is een oud en bij de meeste mensen bekend borduurmerk uit Denemarken. Permin heeft een uitgebreid assortiment met kruissteek borduurpakketten van dieren zoals poezen en honden, bloemen, landschappen en schepen.