• Lorem ipsum

U bent op zoek naar een borduurwinkel in Emmen? Wij zijn gevestigd in Assen, 30 autominuten van Emmen. Wij leveren een groot assortiment aan borduurpakketten geboorte, borduurpakket kussen, knooptapijten enz.

U kunt bij ons op de website ons assortiment rustig bekijken en online bestellen. Besteld u liever telefonisch? Geen probleem, bel ons: 06-27837449  

Merken borduurpakketten

Art en Hobby levert u borduurpakketten van uiteenlopende merken zoals Vervaco, Pako, Permin, Bothy Threads, Eva Rosenstand, Riolis, Lanarte enz. Allemaal borduurpakketten die bekend staan om hun goede kwaliteit. Zoekt u een telpakket voor de geboorte van een baby? Bij ons heeft u keuze uit 100-en verschillende geboortetegels.

 

 

Borduurpakketjes voor kinderen

Kinderen vinden het ook leuk om te knutselen en creatief bezig te zijn. Wat er er nu niet leuker dat samen met uw zoon of dochter te borduren! Met de speciale borduurpakketjes voor de kinderen beginnen ze met eenvoudig steken zoals de spansteek op voorbedrukt stramien hun eerste borduurwerkjes te borduren. Voor de allerkleinsten zijn de borduurkaarten van Frozen en Hello Kitty  zeer geschikt om te beginnen met borduren.

Heeft u vragen? Bel ons, wij willen u graag helpen: 06-27837449