• Lorem ipsum

U bent op zoek naar een hobbywinkel in Emmen? Wij zijn gevestigd in Assen, 30 autominuten van Emmen.
Wij bieden een groot assortiment hobbyartikelen aan. Art en Hobby levert u een groot assortiment aan speelgoed en hobbyartikelen. Ons assortiment vindt u op onze website. Zoekt u iets speciaals? Neemt u dan gerust contact met ons op 06-27837449.

Knutselen: de leukste knutselmaterialen voor kinderen en volwassenen

In onze webshop vindt u tal van knutselmaterialen die geschikt zijn voor kinderen en volwassenen. Om even een paar voorbeelden te geven:

  • textielverven: voor de kinderen zijn de textielstiften ideaal. Geen geknoei en direct een leuk resultaat. Voor de volwassenen die meer ervaren zijn hebben we mooie kleuren Amsterdam textielverf
  • porseleinverf en porseleinstiften: werkelijk ideaal voor bij een kinderfeestje! De kinderen tekenen en kleuren met de speciale porseleinverf en stiften hun eigen tekeningen en patronen. Na het feestje nemen ze hun eigen knutselwerkje mee naar huis.
  • Pixelhobby medaillons/sleutelhangers: hoe cool is dat? De kinderen maken eenvoudig met Pixelhobby hun eigen stoere sleutelhanger
  • acrylverf: voor de schilders hebben wij Amsterdam acrylverf in de uitvoeringen Expert en Standaard en Rembrandt

 

Borduren, complete borduurpakketten

Voor borduurpakketten bent u bij Art en Hobby  aan het juiste adres. Hierin zijn wij gespecialiseerd. Goede kwaliteit kruissteek pakketten met thema's zoals geboorte, bloemen, dieren en landschappen.

Alle bekende en minder bekende borduurmerken vindt u bij ons in de webshop waaronder Lanarte, Vervaco, Pako, Riolis en Alisa.

Om de kinderen het borduren te leren heeft Vervaco een leuk assortiment met eenvoudig te borduren kinderpakketjes. Het patroon is op de stof voorbedrukt zodat er niet uitgeteld hoeft te worden. Met een grove borduurnaald en grof garen wordt het patroon stap voor stap geborduurd.