• Lorem ipsum

Hobbywinkel in Hoogeveen zoeken?

U bent op zoek naar een hobbywinkel in Hoogeveen? Wij zijn gevestigd in Assen, 20 minuten van Hoogeveen, en bieden een groot assortiment aan creatief speelgoed en hobbymaterialen voor jong en oud.

Ons creatieve assortiment

Art en Hobby heeft een breed scala aan hobbymaterialen en knutselmaterialen voor alle leeftijden. Pixelhobby is Diamond Painting zijn populaire hobby's waarmee je eenvoudig de leukste schilderijen kunt maken.
Pixelhobby biedt de meeste mogelijkheden. Voor een klein bedrag kunnen de kinderen een leuke Pixelhobby medaillon maken voor aan de schooltas of fietssleutel.

Verder kunt u bij ons terecht voor o.a:

   

Borduurpakketten van verschillende merken en thema's

Ook voor een borduurpakket kunt u prima bij ons terecht, u heeft keuze in vele borduurmerken zoals Pako, Permin, Eva Rosenstand, Vervaco. Bothy Threads, Riolis enz. Allemaal complete telpakketten waarmee u direct aan de slag kunt.

 

 

Knutselen voor kinderen en volwassenen

In onze webshop vindt u alles op het gebied van hobbyverf zoals porseleinverf, porseleinstiften, textielverf en textielverfstiften. Dit zijn leuke knutselmaterialen voor een kinderfeestje. Ook voor de bijbehorende textielstoffen hebben wij een leuk assortiment voor u klaarliggen. Voor de volwassenen heeft Zomerspeelgoed textielverf van Amsterdam.

Tevens hebben wij een uitgebreid assortiment met houten artikelen zoals knutselhoutjes, houten theedozen, vogelhuisjes. U kunt deze met onze verschillende soorten hobbyverf beschilderen en decoreren.

 

Op onze website vindt u ons gehele assortiment, zoekt u iets speciaals? Neem gerust contact met ons op:  06-27837449