• Lorem ipsum

Hobbywinkel in Hoogeveen zoeken?

U bent op zoek naar een hobbywinkel in Hoogeveen? Wij zijn gevestigd in Assen, 20 minuten van Hoogeveen, en bieden een groot assortiment aan creatief speelgoed en hobbymaterialen voor jong en oud.

Ons creatieve assortiment

Zomerspeelgoed.com is gespecialiseerd in creatief speelgoed en hobbymaterialen voor particulieren en scholen. Voor strijkkralen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren u maar liefst 6 goede merken (SES, Hama, Perler, PhotoPearls, Nabbi en Playbox). Pixelhobby en Diamond Painting, Diamond Dotz zijn leuke hobby's voor het maken van schilderijen.

   

Ook voor een borduurpakket kunt u prima bij ons terecht, u heeft keuze in vele borduurmerken zoals Pako, Permin, Eva Rosenstand, Vervaco. Bothy Threads, Riolis enz. Allemaal complete telpakketten waarmee u direct aan de slag kunt.

 

 

Knutselen voor kinderen en volwassenen

In onze webshop vindt u alles op het gebied van hobbyverf zoals porseleinverf, porseleinstiften, textielverf en textielverfstiften. Dit zijn leuke knutselmaterialen voor een kinderfeestje. Ook voor de bijbehorende textielstoffen hebben wij een leuk assortiment voor u klaarliggen. Voor de volwassenen heeft Zomerspeelgoed textielverf van Amsterdam.

Tevens hebben wij een uitgebreid assortiment met houten artikelen zoals knutselhoutjes, houten theedozen, vogelhuisjes. U kunt deze met onze verschillende soorten hobbyverf beschilderen en decoreren.

 

Op onze website vindt u ons gehele assortiment, zoekt u iets speciaals? Neem gerust contact met ons op:  06-27837449