• Lorem ipsum

U bent op zoek naar een wolwinkel in Meppel. Op ca. 40 autominuten van Meppel zit Art & Hobby in Assen. 

Art & Hobby is de wolwinkel in Assen, de winkel is in januari 2020 geopend. De webwinkel bestaat al sinds 2006.
Ons assortiment aan wol en garen is zo groot dat er voor iedereen wel een passend garen te vinden is om een project te haken of te breien.

Zoekt u iets anders? Hebben we iets niet op voorraad? Dan kunnen wij het vast voor u bestellen.

Wol & garens voor haken en breien

Voor het haken en breien van dekens, knuffels, amigurumi's, home deco zijn de garens Scheepjeswol en Durable zeer geschikt. Voordelig garen en van goede kwaliteit.

Zoekt u liever een kwaliteitsgaren voor het haken of breien van een trui, een vest of een sjaal? Lang Yarns en Lana Grossa. Kom dan gerust eens bij ons langs en bekijk ons assortiment met Merino, Alpaca. Mohair e.d

Art & Hobby > Meer dan een gewone hobbywinkel!

Ons assortiment met hobbymaterialen en schildersmaterialen is erg uitgebreid. Voor de kunstenaars hebben wij de ezels, doeken, Muspanelen, acrylverf, olieverf en aquarelverf.

Om een kleine opsomming te geven: Pixelhobby, fournituren, borduren (pakketten, DMC, stoffen..) Houtbranden, schilderen op nummer, Diamond Painting, strijkkralen.. 

 

Art & Hobby is gelegen aan de kop van de Vaart in Assen. De bereikbaarheid is goed, net als de parkeergelegenheid. Met een parkeerapp kunt u bijna bij de voordeur parkeren.
Of maak gebruik van de parkeergarage onder het theater De Nieuwe Kolk. Deze ligt op een paar honderd meter loopafstand.

De koffie en thee staat voor u klaar!

Tot gauw!