• Lorem ipsum

Wanneer u op zoek bent naar een goede wolwinkel met een uitgebreid assortiment. Dan is het de moeite waard om vanuit Zwolle even de auto te nemen om ons prachtige assortiment met wol en garens te bekijken.

Ons assortiment bestaat uit een breed assortiment met garens van de merken:

Uiteraard hebben wij ook sokkenwol. Bekende sokkenwol die wij op de plank hebben liggen zijn de Meilenweit, Soqs, Jawoll, Opal, Botter Bergen, Botter Oslo.

Art & Hobby >> De Wolwinkel van Drenthe

Art & Hobby bestaat sinds 2006 en in 2020 hebben wij de winkel geopend aan de Vaart in Assen. Wij zitten aan de rand van de binnenstad van Assen op een prachtige nostalgische plek aan de kop van de Vaart. Naast het bekende Oldewetse Bakkerieje en tegenover het Pannenkoekenschip.

Combineer het bezoek aan onze wolwinkel eens met een bezoek aan het Drents Museum of het theater De Nieuwe Kolk. Maak er een lekker dagje uit van in Assen. Dat is zeker de moeite waard!

Wol & garens voor haken en breien

Voor het haken en breien van dekens, knuffels, amigurumi's, home deco zijn de garens Scheepjeswol en Durable zeer geschikt. Voordelig garen en van goede kwaliteit.

Zoekt u liever een kwaliteitsgaren voor het haken of breien van een trui, een vest of een sjaal? Lang Yarns en Lana Grossa. Kom dan gerust eens bij ons langs en bekijk ons assortiment met Merino, Alpaca. Mohair e.d.

Zoekt u iets anders? Hebben we iets niet op voorraad? Dan kunnen wij het vast voor u bestellen.