• Lorem ipsum

Strijkkralen voorbeelden, patronen en ideeën

7 Jul 2019
door Art en Hobby

 

Strijkkralen patronen voor kinderen vanaf 5 jaar

Strijkkralen voorbeeld Flamingo's

 

Met strijkkralen kun je zoveel leuke figuurtjes maken. Voor het knutselen van de figuurtjes en patronen heb je niet zoveel nodig.

Allereerst de strijkkralen zelf. Je hebt bij @Art en Hobby keuze uit verschillende goede merken. Daarbij zijn de strijkkralen van Hama en Ses de bekendste merken. De andere merken zijn Nabbi, Playbox, Perler en PhotoPearls. Deze merken doen zeker niet onder voor Hama en Ses. Doordat deze niet in de reguliere winkels liggen zijn ze minder bekend bij de knutselaars.

Als je je kleuren strijkkralen hebt uitgezocht moet je nog een leuke patroontje uitzoeken. Je kunt kiezen voor de voorgevormde grondplaten van de dieren, bloemen enz. Of je gebruikt een standaard plaat zoals een ronde grondplaat of vierkante onderplaat

Hieronder geven we je een aantal strijkkralen voorbeelden die makkelijk te maken zijn voor kinderen vanaf 5 jaar.

 

Strijkkralen patroon mandala

Strijkkralen patroon Mandala  Patroon strijkkralen Mandala  Strijkkralen voorbeeld makkelijk

 

Met een ronde strijkkralen grondplaat en je eigen kleuren strijkkralen maak je deze gekleurde Mandala’s. Door verschillende kleurcombinaties te gebruiken krijg je een heel ander effect zoals je hierboven ziet.

Je kunt de je eigen strijkkralen Mandala’s gebruiken als onderzetter of als voor dekseltje voor op je glas met drinken als die buitenstaat. Kunnen de wespen en ander ongedierte niet in je glas kruipen!

 

Strijkkralen Fotolijstje

 

Strijkkralen voorbeeld fotolijstje

 

Gebruikt voor dit strijkkralen fotolijstje ook weer een ronde strijkkralen grondplaat van Hama. Weet je al welke foto je voor dit lijstje gaat gebruiken? Leuk en origineel cadeautje voor je vriendje, vriendinnetje en natuurlijk kun je je opa en oma verassen met je eigen schoolfoto!

Strijkkralen voorbeeld dieren

Strijkkralen patroon hondjeStrijkkralen voorbeeld dolfijn

 

Gebruik voor dit hondje en de dolfijn de Hama strijkkralen grondplaat hond en de Hama strijkkralen grondplaat dolfijn Dit zijn kleinere grondplaten die makkelijk te maken zijn voor kinderen die niet zo'n grote spanningsboog hebben en niet zolang kunnen stilzitten met knutselen.

 

Strijkkralen voorbeeld vliegtuig in 3D

Strijkkralen voorbeelden

 

Dit 3D vliegtuigje is meer geschikt voor kinderen die al wat ouder zijn en meer ervaring hebben met strijkkralen. Dit vliegtuigje wordt in laagjes opgebouwd en vergt meer technisch inzicht.
Leuke uitdaging voor kinderen die iets meer willen!

Strijkkralen voorbeeld sieraden

Strijkkralen voorbeeld sieraden

 

voorbeeld strijkkralen  voorbeeld strijkkralen sieraden

 

Strijkkralen boek vol met voorbeelden

 

Strijkkralen boek  Strijkkralen boek voorbeelden

Werk je liever vanuit een strijkkralen boek? Geen nood! daar heeft Hama natuurlijk aan gedacht. Deze boekjes staan boordevol met strijkkralen patronen die je makkelijke kunt namaken. Bij Art en Hobby kun je alle Hama strijkkralen boekjes online kopen

 

Heb je na het zien van deze leuke strijkkralen voorbeelden zin om aan de slag te gaan?
#Art en Hobby heeft alles strijkkralen: kleuren, grondplaten, opbergboxen en veel meer.

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment met 6 merken strijkkralen!

 

Wil je meer weten over hoe je strijkkralen moet strijken? Lees dan hier onze blog!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter