• Lorem ipsum

Acrylverf stiften

Plus Color Markers zijn handige acrylverf hobbystiften op waterbasis. U kunt deze stiften op vele ondergronden gebruiken zoals steen, hout papier, karton, styropor, canvas, gips en papier maché. Goed dekkend en snel drogend.

Toon:
Geen producten gevonden...

Acrylverf stiften voor hobby en knutselen

Met het assortiment Plus Color Markers heeft u een zeer goede acrylverf in een stift!

Een stift is makkelijk hanteerbaar en kunt u nauwkeurig accenten en lijnen aanbrengen op vele verschillende ondergronden. Deze Plus Color Markers kunt u gebruiken op materialen zoals papier, karton, steen, gips, styropor, canvas, papier-maché, knutselen met hout enz. Kortom: met deze acrylverf stiften van Plus Color heeft u een veelzijdige hobbyverf in handen. Ze zijn ideaal voor het versieren van bijvoorbeeld een leuke keramieken spaarpot met een kinderfeestje. Geen vlekken en knoeierei.

 

 

De eigenschappen van de Plus Color Markers

De acrylverf die in de markers zit is gemaakt op waterbasis, met de fijne punt (1-2 mm) kunt u makkelijker kleine details aanbrengen. De verf heeft een hoge pigmentconcentratie dat zorgt voor een goede dekking, ook op donkere ondergronden. De stiften kunt u goed gebruiken op droge en niet absorberende oppervlakten zoals geverfde en verniste ondergronden.

De verf is sneldrogend en droogt zijdemat op.