• Lorem ipsum

Tombow dual brush pennen

Tombow dual brush pennen zijn beschikbaar in 96 verschillende kleuren en in sets. Geschikt voor handlettering, Manga, Urban Sketching technieken, tekenen, aquarellen maken..... De pennen hebben een fijne en penseelpunt. Tombow pennen online kopen bij Zome

Toon:
Geen producten gevonden...

Tombow Dual Brush Pennen 96 kleuren

Tombow dual brush pennen- Met de 96 verschillende kleuren Tombow dubbele (dual) brush pennen heeft u een zeer ruime keuze in prachtige stiften geschikt voor vele soorten hobby's. De Tombow brush pennen zijn aan twee kanten voorzien van een stift. U kunt deze goed gebruiken bijvoorbeeld bij het maken van kaartjes, handlettering, illustraties, striptekenen, schetsen. De pennen zijn geschikt voor zowel de hobbyist, als voor de professionele gebruiker zoals striptekenaars en illustrators.

Prachtige mooi kwaliteit, geschikt voor het maken van consistente lijnen en nauwkeurige tekeningen. De penseelpunt gedraagd zich als een kwast c.q. penseel.

voorzien van twee punten (penseelpunt en een fijne punt)
penseelpunt
zuur en geurvrij
niet giftig
waterbasis
aquarelleerbaar
96 verschillende kleuren

 

Tombow Dual Brush pen met twee verschillende punten

De pennen zijn voorzien van twee verschillende punten. Aan de ene kant heeft de stift een fijne punt, geschikt voor het tekenen van nauwkeurige lijnen. De andere kant van de brush pen heeft een penseelpunt, een soort kwastje. Hiermee kunt u grotere oppervlakten kleuren, handletteren. Het maken van mooie karakteristieke dunne en dikke lijnen is met deze Tombow brush pennen geen probleem.

U kunt met de Tombow ABT dubbele (dual) brush pennen meerdere keren over het zelfde vlak kleuren, zonder dat er kleurverschil optreed. Dit maakt de pennen uniek. Met een beetje water kunt u de kleuren met elkaar mengen om aquarel technieken te gebruiken bij het tekenen.

 De Tombow ABT Dual Brush Pen is een van de weinige stiften waarmee je meerdere keren over hetzelfde vlak kunt kleuren, zonder dat je kleurverschil ziet. De 96 kleuren zijn op basis van water en kunnen dus goed met elkaar en met water gemengd worden. Hierdoor worden ook aquarel technieken mogelijk.

Tombow Kopen

Tombow kopen- natuurlijk bij Zomerspeelgoed.com. Wij leveren u alle 96 verschillende kleuren en uit eigen voorraad en ook de assortisetjes met mooie kleurencombinaties. Doordat wij de Tombow allemaal op voorraad hebben kunnen wij u deze markers snel leveren. Zomerspeelgoed staat bekend om zijn goede en persoonlijke service naar onze klanten. Wij zijn trots op onze hoge score klanttevredenheid. Wij leveren u alleen de beste kwaliteit markers. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Bekijk ook ons assortiment alcohol markers: De Winsor and Newton Promarkers en de Winsor and Newton BrushMarkers