• Lorem ipsum

Hobbywinkel Assen, Online Hobbywinkel

U bent op zoek naar een hobbywinkel in Assen? Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan creatief speelgoed en hobbyartikelen en materialen voor kinderen en volwassenen. Tevens leveren wij vele materialen aan scholen.

Bekijk ons assortiment

Houtbranders van de merken Hobbyring en Pebaro

Op onze website vindt u diverse technische hobby materialen zoals houtbranders. Wij leveren u alle modellen houtbranders van de merken Hobbyring met de Brenn Peter houtbrandapparaten en de houtbranders van Pebaro. Beide merken zijn van Duitse makelij en staan bekend om zijn degelijkheid.
Voor de scholen en de beginner hebben wij keuze in een aantal voordelige modellen houtbranders. Wanneer u als zeer ervaren hobbyist of als semi professionele gebruiker een nieuwe houtbrandapparaat wilt kopen is Zomerspeelgoed uw leverancier.

Naast de houtbranders zelf kunt u bij ons ook de onderdelen en accessoires eenvoudig online kopen.

 

    

 

 

Diamond Dotz en Diamond Painting

Diamond Painting is de nieuwe rage, wij leveren u hiervan verschillende merken, stuks voor stuk merken met een goede kwaliteit en service. Alle pakketten worden in een mooie cadeauverpakking geleverd. Met Diamond Painting maakt u met kleine steentjes op canvas eenvoudig leuke schilderijen. U heeft bij Zomerspeelgoed een enorme keuze uit verschillende soorten thema's zoals landschappen, kinderpatronen, bloemen enz.

 

 

 

  

Overige knutselmaterialen

Wij van Zomerspeelgoed.com staan bekend om zijn creatieve assortiment. Voor de kinderen hebben wij een groot assortiment aan strijkkralen (6 verschillende merken) en legpuzzels van Ravensburger. Met Pixelhobby kunnen kinderen vanaf 3 jaar al leuke patronen maken met de Pixel XL setjes, deze pixels zijn 4 x zo groot als de standaard pixels. Voor kinderen vanaf 6 jaar zijn de standaard pixels geschikt.

Knutselen met een kinderfeestje

Kinderen vinden het leuk om te knutselen, zeker met een kinderfeestje. Zomerspeelgoed heeft hiervoor een leuk assortiment met verschillende soorten producten:

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen helpen: 0592-409825 of 06-27837449